Filmul biografic „Ip Man” a avut un succes neasteptat in intreaga lume, motiv pentru care s-a anuntat inca din ianuarie realizarea unui sequel. Multa vreme s-a vorbit de faptul ca starul pop taiwanez Jay Chou ar fi potrivit pentru a-l interpreta pe Bruce Lee in continuarea filmului, datorita asemanarii fizice, Chou insusi fiind un mare fan al cunoscutului actor al filmelor de arte martiale. Recent, insa, producatorul lui „Ip Man 2”, Raymod Wong, l-a dezamagit pe Jay Chou, spunand ca acesta nu va fi distribuit in partea a doua a filmului deoarece „sequel-ul nu va face referire la Bruce Lee”. Wong a adaugat ca „Ip Man 2” se va concentra pe povestea vietii maestrului Wing Chung si a lui Bruce Lee, in perioada de dupa razboi, petrecuta de acesta in Hong Kong. Povestea nu se va extinde la batranetea lui Ip Man, motiv pentru care inca nu apare in scenariu nici personajul Bruce Lee. Lamuririle venite din partea producatorului clarifica situatia si in privinta zvonurilor anterioare care existau si care spuneau ca rolul lui Bruce Lee va fi o lupta intre Jay Chou si actorul din Hong Kong Chan Kwok Kwan.

Marea popularitate de care s-a bucurat acest film a crescut cota actorului din rolul principal, Donnie Yen. In ciuda acestui fapt, acesta a acceptat „un pret amical” in numele prieteniei sale cu Raymond Wong, pentru prestatia din continuarea povestii. „Ip Man 2” se va filma in China, in iulie 2009.

Articol realizat de cris999 ©

www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>