Mask 2015 la inceput de drumProiectul k-dramei „Mask”, ce va fi in curand difuzata de postul tv SBS, a demarat oficial cu prima citire a scenariului, la care au participat principalii actori din distributie. Din distributia serialului fac parte Soo Ae, Joo Ji-hoon, Yeon Jung-hoon, Yoo In-young, Hoya (din INFINITE), Park Ji Min si altii. Cum citirea scenariului e deja un moment mediatizat la maxim in show-biz, nici de aceasta data nu au trecut neobservate anumite detalii. Astfel, Soo Ae, ce interpreteaza rolul Ji Sook in serial, a aratat talentul actoricesc fara cusur, reusind sa exprime diverse trairi fara vreo problema. Joo Ji-hoon si Yeon Jung-hoon, ce interpreteaza rolul unor reprezentanti de conglomerate, au creat o atmosfera foarte tensionata in timpul lecturarii scenariului, intrand perfect in pielea personajelor ce le vor interpreta. Un reprezentant al companiei de productie Golden Thumb Pictures a declarat: „A fost o intalnire ce-ti taie rasuflarea, din moment ce actorii si actritele au aratat o mare chimie intre ei. Atmosfera relaxata de dinaintea lecturarii scenariului a disparut cand acestia au inceput sa-si citeasca replicile si sa se adreseze unul altuia ca niste profesionisti. In plus, toata lumea a fost multumita de interpretarile lui Hoya si Park Ji Min.”

Regizorul serialului, Bu Sung Chul, care a mai regizat inainte „The Heirs” si „My Girlfriend is a Gumiho”, va colabora cu scenaristul Choi Ho Chul (scenaristul lui „Secret Love”), promitand sa produca un serial perfect. „Acest serial va face din interpretarea actorilor una din cele mai credibile”, a spus acesta, amplificand curiozitatea si asteptarea generala de la noul serial. „Mask” („Masca”) spune povestea unei femei pe nume Ji Sook (Soo Ae) ce-si ascunde identitatea si devine nora intr-o familie de proprietar de conglomerate. Min Woo (Joo Ji-hoon), care o iubeste, arata ca nu ii pasa de trecutul ei si incearca s-o protejeze in timp ce ceilalti fac eforturi sa scoata la lumina adevarata ei identitate si sa se razbune pe ea. „Mask” va fi difuzat dupa „The Girl Who Sees Smells”, care se incheie la sfarsitul acestei luni.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil

1 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>