Producatorul de jocuri video „Level5” a dezvaluit faptul ca in prezent se lucreaza la o versiune animata a jocului de mister „Professor Layton”. In mod sugestiv intitulat „Professor Layton: The First Movie”, filmul se va concentra pe aventurile arheologului Layton si a asistentului de incredere al acestuia, Luke. Presedintele „Level5”, Akihiro Hino, cel care a raspuns pentru proiectarea celor 3 jocuri video lansate pe piata, a redactat o poveste complet noua, special pentru filmul de animatie. Yo Oizumi si Maki Horikita isi vor imprumuta din nou vocile pentru a da viata celor 2 personaje ale animatiei. Yo Oizumi este cunoscut mai ales pentru vocea din spatele personajului principal din „Howl’s Moving Castle”, fiind totodata un actor cunoscut in Japonia pentru rolurile din „Sugar & Spice” si „Gegege No Kitaro” (1 si 2).

Franciza „Professor Layton” pare a fi la mare cautare in acest moment, fiind in discutie realizarea unui „live-action”, alaturi de o manga a lui Sakura Naori, ce va aparea in revista „Bessatsu CoroCoro”. Cel de-al treilea joc din serie a aparut in magazinele de profil din Japonia saptamana trecuta. Anime-ul se pare ca va fi lansat in cinematografele din Japonia in ianuarie 2010.

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>