Im Shi Wan in Thoughts of OppaToata lumea astepta cu mare curiozitate sa vada noua alegere a lui Im Shi Wan dupa superbul serial “Misaeng” de anul trecut. Asteptarile sunt mari in privinta actorului si cantaretului (acesta face parte din grupul Z:EA) despre care pana si Park Yoochun afirma ca are foarte mult talent, dupa ce a reusit un mare debut pe marele ecran jucand in “The Attorney” alaturi de Song Kang Ho.

Dupa incheierea filmarilor la serial s-au auzit si soptit diferite nume de filme, insa Shi Wan a ales, in sfarsit, un film istoric numit “Thoughts of Oppa”.

Noul proiect este condus de regizorul Lee Han (“Wandeuki”, “Elegant Lies”) si va fi o drama foarte emotionanta din anii ’50, din perioada de inceput a razboiului dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud, ce va spune povestea adevarata a unui cor de copii care au pierdut totul in timpul razboiului, a unui soldat care vrea sa-i protejeze si a muzicii deosebite pe care o fac impreuna – unicul lucru frumos intr-o lume atat de mizera.

Im Shi Wan a semnat pentru rolul unui locotenent adjunct speriat si traumatizat de experienta reprezentata de razboi, dar care isi ascunde durerea si continua in tacere, hotarat. Acesta intalneste un grup de copii care la randul lor au suferit pierderi si care incet, incet incep sa-l schimbe pe locotenent, facandu-l sa redevina acel tanar grijuliu si plin de caldura de dinaintea razboiului. Devine dirijorul grupului de copii si impreuna devin “un miracol cantat in mijlocul campului de lupta”.

Cu siguranta ne asteapta un film care va smulge ceva lacrimi, dar probabil va fi un film ce va merita vazut. Filmarile vor incepe luna aceasta si inca nu s-a decis data premierei.

(Sursa: Dramabeans)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>