The Girl Who Can See Smells poster 1Cu patru ani in urma, Choi Eun Seol a trecut prin trauma uciderii parintilor sai. Criminalul a urmarit-o si a vazut cum Eun Seol a fost victima unui accident de masina incercand sa scape de el. Decis sa-si duca la capat crima, criminalul intra in spital si, fara sa realizeze ca in acel moment in spital erau internate doua fete cu acelasi nume, ucide o alta persoana, o alta Choi Eun Seok al carei frate, Moo Gak, decide sa devina politist pentru a-l prinde pe criminal.

Inca vie, presupusa victima – Choi Eun Seok, se trezeste dintr-o coma ce a durat 200 de zile, suferind cateva efecte secundare: nu-si poate aduce aminte de nimic, este afectata de heterocromie (o anomalie congenitala caracterizata prin colorarea diferita a irisurilor) si poate “vedea” simturile. Detectivul Oh, cel desemnat sa se ocupe de cazul crimei, o numeste Cho Rim si se declara tatal ei, luand-o sub aripa lui. Pentru ca Eun Seok/Cho Rim si-a pierdut memoria, crede ca detectivul este tatal ei adevarat.

Moo Gak, fratele decedatei Choi Eun Seok (tineti minte, initial au fost doua Choi Eun Seok) doreste sa devina detectiv. Cho Rim lucreaza in cadrul unei trupe de teatru, muncind din greu si fiind foarte pasionata de munca ei. Din pacate cei din trupa de teatru intra intr-o perioada de probe, urmand sa ramana doar cei mai amuzanti. In timp ce viseaza iar cu ochii deschisi, vazandu-se invitata chiar si in emisiunea “Running Man”, este intrerupta brusc de un actor mai in varsta care o anunta ca trebuie sa lucreze cu cineva pentru evaluare, un partener.

Tot acest scenariu se transforma rapid intr-o comedie a erorilor: Cho Rim nu reuseste sa gaseasca un partener pentru urmatoarea scena din cauza ca viseaza tot timpul cu ochii deschisi; Moo Gak se prabuseste de epuizare din cauza urmaririi fara pauza a unui infractor (prea multe nopti de panda si lipsa de odihna) si din greseala, Cho Rim il loveste pe Moo Gak cu masina (usor) in timp ce aducea cafea si Moo Gak ii ridica masina si o face praf. Se pare insa ca acest lucru nu este neaparat unul rau deoarece Cho Rim isi foloseste puterile de dupa trezirea din coma si “vede” mirosul infractorului, calauzindu-l pe Moo Gak pana la salonul de coafor (si infractorii pot avea o zi proasta cand pur si simplu parul nu se aranjeaza nicicum, nu?) si il aresteaza. Mai tarziu, cand Moo Gak o intreaba cum a stiut ca infractorul urma sa-si aranjeze parul la un salon de coafura, Cho Rim deviaza de la intrebare evitand raspunsul. Cu rapiditate, comedia se transforma in drama cand o clienta ce se afla in cafeneaua in care se aflau eroii nostri o intreaba daca Cho Rim este cumva prietena ei, Choi Eun Seol. Cho Rim neaga, insa Moo Gak aude numele surorii lui decedate cu ceva timp in urma si devine foarte atent.

Scenariul pare a fi unul amuzant, presarat cu momente serioase. Se pare ca niciunul nu se pricepe sa-si faca treaba: serviciul ei este in pericol din cauza “reveriilor” ei si el este certat mereu de sefi pentru ca face o treaba de mantuiala, fiind mereu epuizat si obosit. Si criminalul… criminalul nici macar nu poate sa-l loveasca pe Moo Gak.

Park Yoochun il interpreteaza pe adorabilul, seriosul si neghiobul viitor (sa speram) detectiv Moo Gak. Este un amestec intre francezul inspector Clouseau si americanul locotenent Frank Dreblin, si sa speram ca va ramane asa.

Atractia dintre cele doua personaje este vizibila, cei doi actori fac treaba buna. Cu mici efecte speciale tipice comediilor coreene, se pare ca “The Girl Who Can See Smells” va avea succes la public. Cu un rating de 6,1 la primul epiod si cu 0, 5 % mai mult la al doilea episod se pare ca si acest serial a starnit interesul publicului.

Man Chwi, cel ce a scris webtoon-ul dupa care a fost scris scenariul serialului este deja incantat de interpretarea actorilor.

Serialul se difuzeaza miercurea si joia, la SBS.

(Sursa: AKP)

Articol realizat de chocolate_cleo – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>