shoot05Cu fratele grav ranit in spital, existand posibilitatea de a ramane permanent cu sechele in urma intamplarii, si in imposibilitatea de a plati spitalizarea, So-Ra se trezeste peste noape tutorele celui care muncise din greu toata viata pentru a-i asigura viitorul. Si hotaraste ca e timpul sa se maturizeze. Cu ajutorul prietenei ei, coafeza, isi gaseste un loc de munca si hotaraste sa si-l scoata definitiv din minte pe Do-Hun, mai mult chiar, pentru a-l scoate din spital pe Ba-Dah, hotaraste sa-si vanda inelul de logodna, singura amintire de la Do-Hun. Si, daca pana mai ieri nu se dadea jos din pat inainte de amiaza nici batuta, iat-o trezindu-se cu noaptea in cap, dereticand, facand mancare si fugind grabita catre locul de munca. Sung-Tae, dislexicul pierde vara este mereu langa ea.
Nerefacut dupa accident, cu moralul daramat, Ba-Dah ii declara lui Sung-Tae ca nu-l mai poate ajuta pentru a deveni o vedeta de cinema. Numai ca Sung-Tae nu vrea sa renunte la visul sau.

Prezentarea: mi – asiacinefil

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>