Lin ChiLing
Lin ChiLing

Pe data de 1 martie, cunoscuta revista FHM a initiat un top (sponsorizat de aceasta) al celor mai sexy femei ale anului 2009. Doi ani consecutiv, top-modelul ChiLing Lin a fost desemnata prin vot castigatoarea acestui top. In acest an, ea candideaza pentru a treia oara la acest titlu, aflandu-se, la data prezentului articol, pe pozitia a treia, cu 2.360 de voturi. Aceasta este devansata, in momentul de fata, de modelele Ella si Selina, votarea continuand pana pe 20 aprilie. ChiLing Lin a multumit in mod public tuturor celor care au votat-o pana in prezent.

In trecut, mereu au existat modele si diverse persoane din show-biz pe aceasta lista; anul trecut, singura cantareata care a intrat in Top 10 a fost Jolin Tsai. Ella, model si interpreta in formatia S.H.E., aflata in momentul de fata pe prima pozitie, a declarat: „Multumesc tuturor pentru sustinere. Cred ca fiecare persoana e sexy si frumoasa in felul sau, insa ChiLing e o zeita si nimic nu poate inlocui acest lucru.” Selina, aflata pe pozitia a doua a topului in acest moment, s-a aratat surprinsa si a incercat sa dea o declaratie din care sa rezulte modestia care considera ca o caracterizeaza: „Cum poate fi posibil ? Presupun ca asta inseamna ca toata lumea poate vedea si imi poate aprecia frumusetea interioara”.

Ella (S.H.E.)
Ella (S.H.E.)
Selina
Selina

Lin ChiLing, in varsta de 34 de ani, este top modelul cel mai cunoscut din Taiwan, atat sub aspectul popularitatii cat si al veniturilor obtinute de pe urma frumusetii sale, castigand in 2004 peste un million de dolari. A devenit atat purtatoarea de cuvant a China Airlines cat si imaginea acestei companii, aparand in calendare si reclame. Viseaza sa devina prezentatoare de stiri in televiziune, iar in acest an a debutat pe marile ecrane in super-productia lui John Woo, „Red Cliff: Part Two”.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>