Un incident socant s-a petrecut acum cateva zile, in India. Reintors de la Gala decernarii premiilor Oscar, unde filmul in care a jucat (Slumdog Millionaire) a fost vedeta serii, actorul-copil Azharuddin a fost palmuit in public de catre tatal sau in momentul in care a refuzat sa dea un interviu ziaristilor care asteptau. Tatal lui Azhar, Mohammad Ismail, a spus: „Fiul meu a acordat un interviu televiziunii, insa mai tarziu, obosit fiind, a refuzat sa mai dea un interviu unei publicatii. Nu mi-a placut atitudinea lui, asa ca i-am dat o palma. Nu am vrut sa-i fac rau„. Mama lui Azhar, Shamima, a declarat, legat de incident: „A fost obosit dupa ce a dat mai multe interviuri televiziunilor. Cand tatal sau i-a cerut sa dea un ultim interviu, nu a mai dorit, asa ca tatal lui i-a dat o palma. Nu a fost cu intentie„. La randul sau, Azharuddin nu-si condamna tatal, spunand: „M-a lovit pentru ca tine la mine. Nu l-am ascultat, n-am mai vrut sa dau interviuri si de asta m-a pleznit„.

Presa si mass-media a dezvaluit faptul ca actorii-copii din filmul „Slumdog Millionaire” au fost platiti cu sume derizorii pentru prestatia lor; unii dintre ei fiind luati chiar de pe strada, neurmand nici o scoala. In plus, banii care li s-ar fi cuvenit nu vor reveni acestora decat in momentul in care au implinit 18 ani. In prezent, in fiecare luna acestia primesc 20 de lire sterline pentru carti si mancare din partea producatorilor filmului.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>