Intr-o luare de pozitie care in sfarsit pune capat speculatiilor nascute in jurul proiectului, Michael Gondry („Eternal Sunshine Of The Spotless Mind”) a fost desemnat a regiza adaptarea Hollywoodiana a lui „The Green Hornet”. Actorul Canadian Seth Rogen („Zack and Miri Make a Porno”, „Step Brothers”, „Pineapple Express”, „Superbad”) va interpreta rolul principal, fiind asistat in rolul lui Kato de Stephen Chow („daca agenda i-o va permite”, dupa propriile sale declaratii). Gondry a declarat ca a obtinut acest proiect dupa ce a prezentat producatorilor propria lui viziune, care i-a surprins placut pe acestia. Dupa cum se stie, Stephen Chow s-a retras de la a regiza acest film din cauza indeciziei producatorilor, preferand sa inceapa o colaborare la o comedie unde il are ca partener pe Jack Black. Unele zvonuri ce circula pe internet chiar sustin ca Chow a renuntat complet la acest proiect.

„Green Hornet” este un personaj de fictiune creat in anii ’30 pentru un program difuzat la radio. Mai apoi s-au realizat seriale de televiziune, programe de televiziune in care acest personaj fictiv detinea rolul principal, iar pana in 1980 au aparut o multime de benzi desenate cu acest erou. E un soi de „Superman” cu masca, care noaptea iese pe strazi laturalnice si intunecoase si se transforma intr-un justitiar ce lupta impotriva faradelegilor, insotit de un asistent de asemenea mascat, asiatic, Kato. Cel mai celebru interpret al lui Kato a fost Bruce Lee.

Studiourile „Columbia Pictures” estimeaza ca data a premierei 25 iunie 2010.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>