karamazov07Se pare ca toti copii lui Bunzo sunt obsedati de cate o femeie. Pe Mitsuru il fascineaza lipsa de constiinta a lui Kurumi, chiar daca stie c-o imparte cu tatal sau si cu multi altii. Pe Isao il obsedeaza Kanako, inca din facultate, dar ea l-a preferat pe fratele sau, asa ca nu-i nimic de facut in aceasta privinta, chiar daca fata, exlpoatandu-i sentimentele, il foloseste drept confident al relatiei sale cu Mitsuru. Se pare ca nimeni nu-l mai poate opri sa fuga cat mai departe de acest iad. Ryo e obsedat de mama sa, Shiori, si de misterul ce invaluie sinuciderea acesteia. Toata lumea si-o aminteste ca pe un inger de bunatate, iar el e furios pe propria-i lipsa de cunostinte si continua s-o caute in amintirea celor ce-au cunoscut-o. Rezultatul investigatiei sale va fi infiorator.
Cu toti locuitorii vilei aflati la mari distante de acesta, ultima zi din viata magnatului imobiliarelor din Karasumi pare foarte linistita. Nimeni n-ar fi putut prezice ca in curand vor fi toti suspectati de evenimentul ce e pe cale sa se produca. Si tragedia chiar s-a produs! Secretarul Oguri si-a revenit si degetul sau atinge fara ezitare fotografia lui Mitsuru. El e persoana pe care a vazut-o in ultima sa clipa de luciditate. Inspectorul Irie triumfa! A gasit vinovatul! Totusi, nimeni nu e inocent pana la proba contrara! Prima proba de nezdruncinat, il dezvinovateste pe mezinul Ryo. Sufletul nepervertit al micutului Ichiro si constiinta lui Sugiyama Takuro produc alibiul incontestabil si Ryo e eliminat de pe lista suspectilor. Ceilati frati, insa?

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>