Zilele Filmului Coreean 2013 asiacinefilDupa cum ati aflat deja din articolele de prezentare, Zilele Filmului Coreean se desfasoara la Bucuresti intre 15-17 noiembrie, deci in acest weekend, pe durata celor 3 zile fiind prezentate cate un film coreean care a atras atentia pe plan international. Programul evenimentului este urmatorul:

Vineri, 15 Noiembrie, 19.00 – In Another Country (2012), regie Hong Sangsoo, durata 89’

Sambata, 16 Noiembrie, 19.00 – Pieta (2012), regie Kim Ki-Duk, durata 104’

Duminica, 17 Noiembrie, 18.00 – The Weight (2012), regie Jeon Kyu-hwan, 107’

Proiectiile vor avea loc la Cinema Elvira Popescu, Bucuresti (in incinta Institutului Francez din Bucuresti)
Pretul unui bilet la eveniment este 10 lei, studentii si elevii beneficiind de o reducere de 50% !

Prin amabilitatea organizatorilor evenimentului Zilele Filmului Coreean, asiacinefil are onoarea sa ofere membrilor acestei comunitati doua invitatii la unul din spectacole. Invitatiile le vom acorda printr-un concurs adresat de aceasta data nu membrilor forumului asiacinefil, ci tuturor celor care ne-au dat like pe facebook si doresc sa participe.

Conditii de participare:

1. varsta minima de 16 ani (datorita ratingului filmului, nerecomandat persoanelor minore)
2. participantii sa fie de preferinta din BUCURESTI (pentru ca evenimentul se desfasoara in Bucuresti si e greu de crezut ca cineva din povincie se va deplasa la Bucuresti special pentru acest eveniment)

Durata concursului:

14 noiembrie, intre orele 17:30-22

Modalitate desfasurare concurs:

– organizatorul evenimentului pune o intrebare legata de un film (2 invitatii, 2 intrebari distincte) ce va fi proiectat; cei care stiu raspunsul il vor trimite pe email la adresa [email protected] in ziua de 14 noiembrie 2013 intre orele 17:30-22. In cazul in care vor fi mai multe raspunsuri valide decat numarul de invitatii disponibile, vom proceda la o tragere la sorti. Castigatorii vor fi anuntati pe facebook si vor fi contactati pentru detaliile legate de intrarea in posesia invitatiilor. Nu se admite decat un singur raspuns/intrebare de la un utilizator de pe facebook.

CONCURS:

INTREBARE 1 pentru invitatie filmul “Pieta”:

Kim Ki-duk este unul din cei mai prolifici si apreciati regizori coreeni ai momentului. Cu bugete infime acesta a realizat o multime de productii artistice premiate pe plan international, si fiecare premiera a unui film semnat Kim Ki-duk e o veritabila sarbatoare pentru cinefilii pasionati de Asia. Al catelea film din cariera de REGIZOR a lui Kim Ki-duk e pelicula “Pieta” ?

INTREBARE 2 pentru invitatie la filmul “The Weight”:

La ce festival international de film, italian, a fost premiat filmul regizorului coreean Jeon Kyu-hwan, “The Weight” in 2012 ?

RASPUNSURILE le puteti trimite pe adresa [email protected] in 15 noiembrie 2013 (vineri) intre orele 17:30-22. Pe langa raspuns va trebui sa specificati si idul vostru de facebook, pentru a putea fi identificati ca prieteni ai comunitatii noastre.

PREMIILE constau in 2 invitatii la unul din filmele evenimentului Zilele Filmului Coreean, LA ALEGERE (Pieta sau The Weight), o invitatie fiind valabila pentru o singura persoana.

ATENTIE ! Fiecare participant la concurs poate raspunde la amandoua intrebarile sau doar la cea pentru filmul la care doreste sa mearga, in functie de raspunsul/raspunsurile date fiind inscris pentru tragerea la sorti la filmul respectiv.

Succes tuturor participantilor !

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>