doctor08Operatia micutei Eun Ok decurge bine si Yoon Seo incearca sa aplice metodele lui Shi On si sa se apropie de fetita pentru a afla cum se simte. Aflam acum si de ce a ajuns asa, matusa sa dovedindu-se o adevrata sefa de… haita. Doar fata expresiva a asistentului Jo Jung Min poate transmite ceva femeii care nu reactioneaza decat la … sentimentul animalic al fricii!
Perspicace, copiii au inteles imediat care e starea de fapt si isteata Na In Hae incearca sa-l pacaleasca pe Shi On, dar nu-i asa de usor… in schimb, ii poarta de grija ducandu-l la masa si e singura care-l consoleaza, pana spre seara cand ii vine randul Yoon Seo-ei. Felul ei de consolare e… la „librarie” unde „cartile” se beau! De dragul ei, Shi On bea pentru prima data si afla ca tine la bautura; mai aflam ca indura dispretul oamenilor dar nu rabda minciuna si nu poate sa injure…si nu intelege comportamentul irational al societatii care simte nevoia sa minta, sa nedreptateasca sau sa faca rele de dragul „comportamentului social”. Fara sa piarda timpul, a doua zi Shi On isi face bagajele si pleaca spre orfelinatul din Tae Baek unde a crescut caci el nu se iroseste unde nu e binevenit; si acolo copiii au nevoie de el. Cat despre a deveni chirurg, nu, nu va renunta niciodata… a promis fratelui sau Yi On. O ultima videoconvorbire cu Eun Ok, din sala de asteptare a garii si….

Prezentarea: iulkianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>