doctor04Relatiile personale ale medicilor se dovedesc la fel de incurcate ca ale oricarui alt om. Kim Do Han, in afara de excelent chirurg pediatru este si logodnicul capricioasei Yoo Chae Kyung, insarcinata cu redresarea financiara a spitalului, sub temporara obladuire a expertului vicepresedinte Kang Hyun Tae. Acesta da apa la moara multora, dar inca nu stim exact ce intentii are… poate… doar redresarea spitalului, si in acest sens intinde capcane tuturor pentru a-i testa si a intelege ce anume merge rau…. Han Jin Wook e fermecat de In Young, sora scolaritei Ha In Hae cea ghidusa si perspicace.
Rezidenta in ultimul an, Cha Yoon Seo e medic pediatru, putin cazuta in admiratie pentru abilitatile profesorului sau Do Han, dar total nedumerita de relatia cvasi materna cu care nu se poate stapani sa nu-l inconjoare pe nouvenitul Shi On. E complet descumpanita… nu e un robot, cum spune seful ei, e riguros exact in ceea ce spune in mod profesional si totusi, are emotii si interactioneaza la modul empatic cu pacientii… sau asa declara el.
Pentru ca a starnit atatea furtuni in doar cateva zile, Shi On e considerat responsabil de harababura din spital dar si de incantarea cu care unii isi traiesc viata la cote maxime creionand scenarii despre schimbarile la nivel inalt ce vor urma. Fara sa stie ca e factor cheie in vietile atator oameni, Shi On continua sa creada ca medicina e o meserie in care te ocupi exclusiv de vindecarea oamenilor suferinzi.
In fine, consiliul de disciplina ia in discutie mult trambitata greseala profesionala de „furt” a pacientului si tocmai stabileste pedepsele, cand, starea micutului se degradeaza grav si Do Han fuge din sedinta pregatind imposibila incercare de a fructifica cele 20% sanse ale prematurului. Iarasi intuitia lui Shi Oh le spune sa nu inchida inainte de a mai verifica ceva si, ceea ce parea la inceput un remarcabil succes se transforma in …pedepse administrative!

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>