Noul film produs pe Peter Chan e programat a-si incepe filmarile in martie 2009. Filmul se numeste „Dark October” si are un buget de 1,5 milioane yuani. Regia va fi semnata de Teddy Chan (realizatorul celebrelor „The Accidental Spy” si „Wait ‘til you are older”), iar distributia va fi una stelara: Chow Yun Fat, Donnie Yen, Lau Ching Wan, Jacky Cheung, Leon Lai, si Aaron Kwok. Povestea paseste pe urmele lui Sun Yat Sen (Chow Yun Fat), care se indreapta spre Hong Kong pentru a alcatui un depozit in vederea prosperarii afacerilor sale. Omul de afaceri cu care trebuie sa se intalneasca (interpretat de Leon Lai) devine o tinta a guvernului, astfel incat Sun este nevoit sa-si angajeze un grup de bodyduarzi de elita (in frunte cu Donnie Yen) pentru a-l proteja si, eventual, pentru a-l escorta in siguranta inapoi in Guangzhou.

Peter Chan este un cunoscut regizor si producator thailandez stabilit in China, cele mai recente succese produse fiind The Eye 3 si, mai ales, Warlords, pe care l-a si co-regizat.

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>