Jiah Khan s-a sinucisActrita indiana Jiah Khan a fost gasita astazi fara suflare la domiciliul ei din orasul indian Mumbai. Politia din Mumbai a declarat ca mama acesteia a gasit-o spanzurata in apartamentul ei, actrita lasand in urma si un bilet. Surse apropiate actritei au declarat: “De ceva timp suferea de depresie, datorita unor probleme personale, insa era dornica sa revina cat mai curand pe platourile de filmare. Chiar s-a intalnit cu cineasti din industrie pentru a discuta de viitoare proiecte”. Cunoscuta si sub numele Nafisa Khan, actrita, in varsta de 25 de ani, a debutat pe marele ecran in 2007, alaturi de Amitabh Bachchan in controversatul film “Nishabd”, bazat pe romanul “Lolita”. A mai aparut alaturi de Aamir Khan in celebrul film “Ghajini”, si de Akshay Kumar in “Housefull” (ultima sa aparitie intr-un film). Actrita a fost nominalizata la Filmfare Awards (un fel de Oscar al Bollywood-ului) pentru Cel mai bun debut al anului. Nafisa Khan s-a nascut in New York, a locuit mai apoi in Londra, dar ulterior s-a mutat in Mumbai pentru o cariera la Bollywood. Site-ul “oficial” al actritei sustine ca aceasta a studiat Shakespreare si actoria la New York de la varsta de 17 ani, si a aparut si intr-o reclama pentru un grup ce apara drepturile animalelor (PETA).

Jiah Khan la ultimul rol din cariera, in „Housefull” alaturi de Akshay Kumar

Jiah KhanMoartea ei a socat industria de film indiana, cineasti, regizori si actori alaturi de care a colaborat, si nu numai exprimandu-si regretul pe conturile din retelele de socializare. Cunoscutul regizor Ram Gopal Varma a scris, pe contul sau de Twitter: “N-am mai vazut vreodata o actrita debutanta cu mai multa energie si insufletire decat Jiah cand am regizat “Nishabd”. Insa acesta a adaugat ca in ultimii 3 ani actrita nu a mai aparut in nici un film si ca “era deprimata din cauza carierei ei si speriata pentru viitorul ei”. Amitabh Bachchan s-a declarat socat de veste, in timp ce alti colegi de breasla si-au exprimat regretul pentru tragicul eveniment intr-un mod mai filosofic: “Cu totii suntem inconjurati de negativitate. Nu o lasati sa va devoreze. Trebuie sa gasiti fericirea in lucrurile marunte, reale.” (Sophie Choudry). “Viata e mai importanta decat noi toti. Nu noi am ales-o, ea ne-a ales pe noi. Trebuie sa respectam asta”. (Mini Mathur) “Viata trebuie experimentata si traita. Ca un ocean nemarginit, trebuie sa inotam prin ea si sa nu lasam sa ne inece. Abandonati gandurile negative si gasiti binele in lucrurile marunte ce ni se intampla in viata. Imbratisati viata si viata va va imbratisa la randu-i” (Bipasha Basu) Un gand simplu venit de la o fosta Miss India ( Gul Panag) e poate insa mai sugestiv decat o mie de cuvinte: “Aparentele pot insela. Cine stie cu adevarat ce a stat in spatele acelui zambet ?”

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

1 Comments

  1. Odihneasca-se in pace! Trist ca oameni asa de tineri aleg o asa solutie radicala pentru a-si rezolva problemele!

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>