slingshot20FCum Kang Ji Yung s-a sinucis dupa ce a impuscat-o accidental pe Eun Soo, Chae Do Woo a fost acuzat de instigare la crima si arestat. Ratiunea pare sa-l fi parasit cu totul pe Do Woo, si dupa momentul socului initial in care dadea impresia ca nu va rezista durerii, intra intr-o stare de calm sinistru. Asa ca prinde momentul propice si evadeaza din sectia de politie, deghizandu-se si ascunzandu-se de autoritati. Dar Eun Soo e prea importanta pentru el ca sa se ascunda pur si simplu, asa ca o viziteaza la spital. Si nu doar o viziteaza, ci o ia cu totul, furand o ambulanta si rapind chiar si doctorul in ideea de a o duce intr-un loc mai bun, unde ar putea fi salvata. Dar timpul lui Eun Soo e pe sfarsite, si moare sub ochii lui Kim Shin in ambulanta condusa de fratele ei.
Eun Soo pare sa fi fost singura parghie care-i tine ancorati in realitate atat pe tatal ei, batranul domn Chae, cat si pe fratele ei Chae Do Woo. Asa ca moartea ei ii arunca pe amandoi in nebunie, batranul negand cu vehementa realitatea pierderii ficei si Do Woo ajungand in custodia autoritatilor, diagnosticat cu tulburare de identitate disociativa. Singura Seo Kyung Ah ramane sa faca fata realitatii. Trebuie sa se ocupe de funeralii, sa tina firma familiei in stare de functionare, sa aiba grija de socrul bolnav si sa accepte faptul ca starea mintala a sotului ei e atat de deteriorata incat nu o recunoaste ca sotie. Si pe langa toate astea, mai trebuie sa faca fata unei situatii chiar mai grave, pentru ca acei oameni extrem de influenti, carora socrul ei le-a pretins ajtorul fluturandu-le informatiile despre banii “investiti” in politica, vor acum sa obtina de la ea acele informatii. Cui ar putea cere ajutor si protectie Kyung Ah in fata unor oameni care nu pot fi refuzati?
Cat despre Kim Shin, el este ocupat sa-si construiasca o viata.

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>