Box-office-ul coreean al primei luni a anului 2009 a fost dominat de super-productia „A Frozen Flower„. Popularitatea filmului a ramas de neclintit in ciuda importantelor succese financiare hollywoodiene obtinute de filme lansate concomitent in cinematografele coreene, precum Australia, Transporter 3, Yes Man, Bolt sau Madagascar 2. In 4 saptamani de prezenta in box-office, „A Frozen Flower” a reusit sa stranga incasari doar din salile de cinematograf de peste 16 milioane dolari.

Actrita care interpreteaza rolul reginei in aceasta productie de exceptie, Song Ji-hyo, se bucura de o mare popularitate in randul fanilor acestui film. „Timp de 9 luni cat au durat filmarile, am dat tot ce aveam mai bun pentru acest rol. Am filmat fiecare scena de aproape 40 de ori„, a spus Song, insinuand ca a fost o experienta dura pentru ea ca in final sa se ridice la nivelul asteptarilor audientei. Intrebata de mult discutata scena fierbinte din film alaturi de actorul Jo In-Seong, Song a spus: „Cand am acceptat rolul pentru acest film, nu nuditatea era problema principala. Nu cat ma expuneam era important pentru mine; cred ca fara respective scena, ar fi fost dificil sa portretizez subtila schimbare emotionala a personajului. Ce conta pentru mine cel mai mult a fost sa lucrez la expresia faciala, in afara posturii pe care regizorul dorea sa o exprim„. Regina pe care Song o interpreteaza in film este obligata, cu sila, sa se culce cu gardianul regelui, Zo, la ordinul insusi al regelui, insa cei doi sfarsesc prin a se indragosti nebuneste unul de celalalt.

Song a fost elogiata de fani si de critici pentru intrepretarea ei naturala, in masura a transmite emotii complicate. Actrita a spus ca filmul i-a schimbat gandurile in privinta sensurilor iubirii. „Acum imi doresc sa ma indragostesc nebuneste, extrem de pasional, ca si cum ar trebui sa renunt la tot inainte de a muri„, a mai adaugat actrita.

„A Frozen Flower” a atras peste 3 milioane de spectatori pana pe 17 ianuarie in salile de cinematograf din Coreea.

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>