Park Chul Young a cazut in capcana pe care a intins-o IRIS-ului. Incercand sa se foloseasca de Yun Hwa si Yoo Jung Won ca momeala pentru a intra in contact cu IRIS, e luat de Ken cu pistolul la spate si dus intr-un loc retras, unde Rey ii ordona lui Ken sa-l ucida. Desi reuseste sa scape cu o rana destul de serioasa, mai tarziu, la locul de intalnire in cazul unor situatii de urgenta , Yoo Jung Won isi arata adevarata fata si il impusca pe cel care i-a fost ca un tata, care pe vremuri la instruit in Fortele Speciale si care l-a scos din temnitele regimului autoritar din Nord. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, asistentul personal al lui Park Chul Young ii inmaneaza acestuia cheia de la o cutie de valori din Macao, locul in care de obicei operatiunile secrete ale Nordului erau alimentate de regim din punct de vedere financiar. Misterul dispare in momentul in care ni se dezvaluie in slujba cui lucra, de fapt, Yoo Joong Won, iar acest lucru complica si mai mult situatia taberei moderate din Nord, ce-si doreste reluarea discutiilor privind reunificarea.
In tot acest timp, Ken incearca sa-si aminteasca cine este in realitate Jung Yoo Gun la care facea referire Park Chul Young, si in urma insistentelor in fata lui Rey, acesta din urma accepta sa-i spuna “adevarul”. De fapt, adevarul pe care el doreste sa i-l spuna, nu cel real. Dar nu mai e timp de asta, IRIS primeste o noua misiune, iar echipa se pune in miscare, parasind Japonia si indreptandu-se spre Coreea. In timp ce Ken si ceilalti membrii IRIS intrau in Coreea, Ji Soo Yun pleca in Japonia unde are o misiune clara: sa gaseasca ascunzatoarea IRIS din Akita. Desi misiunea era similara cu cea a cautarii acului in carul cu fan, tanara agenta reuseste sa dibuiasca ascunzatoarea chiar inainte ca membrii IRIS sa paraseasca Japonia. Ce va descoperi acolo ramane sa vedem.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>