Respingerea lui Kyung-Ah il determina pe Shin sa caute razbunare. Si pentru ca si Do Jae-Myeong a ajuns la propria concluzie, ca razbunarea e necesara, cei doi isi dau mana pentru telul comun. Impreuna cu Ahn Kyeong-Tae si Park Mun-Ho stabilesc ca persoana responsabila de nenorocirile lor e directorul Chae Dong. Deci scopul lor e sa-l distruga pe acesta. Si cum ar fi mai potrivit sa o faca daca nu distrugandu-i afacerea? Asa ca in jurul directorului Chae Dong cei patru pun in scena o escrocherie elaborata, dandu-i acestuia iluzia ca poate inhata un contract cu adevarat important pentru dezvoltarea unei intregi regiuni din China. Doar ca in entuziasmul ce l-a cuprins la gandul unei afaceri care sa-i propulseze compania si sa impresioneze actionariatul, directorul Chae Dong o implica si pe Eun Soo in relatiile cu “oficialii chinezi”. Cum aceasta i-a cunoscut deja pe Kim Shin si Do Jae-Myeong, prezenta ei ii ia pe nepregatite pe cei doi. Cum va reactiona tanara cand va intelege in ce pericol se afla tatal ei?
In acelasi timp, Chae Do-Woo tras pe “linie moarta” nu e deloc inactiv, ocupandu-se din camerele “Templului” de speculatii bursiere si facand in continuare bani din manipularea pietei, asistat de frumoasa Kyung-Ah. Scopul lui e sa revina la “Chae Dong Constructions” , asa ca tine sub observatie toate actiunile tatalui sau. Va intelege Do-Woo planul celor patru?

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>