Baek Seol, ranita peste masura de fiul pe care tocmai l-a renegat si coplesita de ura imensa ce o simte pentru Seong Do Hee, nu intentioneaza nici un moment sa renunte la planul de razbunare impotriva Arirangului si Marelui Bucatar Sef. Pentru asta si-a folosit toata puterea de manipulare si convingere asupra In Ju-ei, careia i-a inoculat ura si indoiala fata de familia ce a crescut-o vreme de 22 de ani. Asa ca in ziua aniversarii a 100 de ani de existenta a Arirang-ului, pentru care Seong Do Hee a pregatit meniul pentru ultima data, nu a sosit nici un invitat. Toate sotiile ambasadorilor au fost ademenite de Presedinta la Sanarae, iar masa a fost pregatita de bucatarul… Seong Yeon Wu, nimeni alta decat In Ju cu un nou look, o aparitie proaspata, fermecatoare si plina de incredere in fortele ei. Maestra, Seong Do Hee si Jun Yeong sunt uluite de aceasta transformare. Bunica si Do Hee ii cer sa se intoarca la Arirang. Dar In Ju, sustinuta de Baek Seol, se opune categoric si le anunta ca va participa la competitia pentru stabilirea celui de-al 5-lea Bucatar Sef la Arirang sub numele de Seong Yeon Wu si va fi reprezentanta Sanarae. Jun Yeong este de acord cu acest aranjament si le declara cu sinceritate ca nu va permite ca Arirang-ul sa cada in mainile unei persoane ca In Ju.
Jun Yeong si Do Yoon si-au risipit neintelegerile, se intalnesc pe furis din cauza reporterilor, se tachineaza, se cearta. Do Yoon ii pune intrebarea care il chinuia de ceva vreme: “Va merge cu el in Anglia?” Altfel el ramane pe loc. Jae Ha a luat si el o hotarare si pentru asta ii face o vizita bunicii. Tema competitiei s-a stabilit si are la baza principiul ca “elevul isi depaseste maestrul”. Asa ca Seong Do Hee incepe sa-si pregateasca fiica. Dar va fi suficient timp pentru a o ajunge din urma pe In Ju ?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>