Seo Kyung-Ah se simte responsabila pentru ca a condus fara voie camatarii la cumnata lui Shin, asa ca preia datoria acestuia si solutia la indemana pentru a face suficienti bani rapid e sa intre in randurilor insotitoarelor de lux. Ironic, clubul cu care a amenintat-o Shin ca s-o indeparteze, devine acum tinta ei. Deci renunta la locul de munca actual si inainte de a intra intr-o “lume diferita” ii face lui Shin o vizita la inchisoare, ca sa-si ia adio. Existenta lui Shin in inchisoare trece prin momente dramatice, dar datorita sansei matarializate intr-un prieten bizar si neasteptat si a propriului caracter indaratnic si de neclintin, reuseste sa se mentina in viata si sa-si faca un loc in ierarhia neoficiala dar dureros de reala dintre ziduri.
In celalalt plan al povestii, caracterul lui Chae Do Woo prinde contur si aura lui intunecata incepe sa straluceasca si sa fascineze. Sunt dezvaluite aspecte din trecut, momente dramatice care si-au lasat amprenta pe caracterul lui acum necrutator si avid de putere. Interesant e ca aceleasi evenimente au marcat-o pe sora lui, Chae Eun Soo intr-un cu totul alt fel, situand-o in extrema opusa, cu o fire caritabila si exagerat de empatica. Cat de stransa e legatura celor doi frati? Poate fi rupta legatura dintre cei doi iubiti? Sunt intrebari care-si cauta raspunsul.

Prezentarea: corina1002001 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>