Episodul 20 este unul crucial pentru evolutia viitoare a serialului. Chang Hee a renuntat la tot, inclusiv la Hae Joo pentru a pasi pe urmele lui Jang Do Hyeon si a ascunde astfel faptele marsave ale tatalui sau. In momentul in care Hae Joo primeste pe celular imaginea numarului masinii care l-a lovit pe tatal ei, Chang Hee ii tranteste telefonul de pamant, ascunzand in continuare adevarul. Dar oricate eforturi ar face tatal nedemn si fiul condamnat sa-I calce pe urme de a ascunde adevarul, acesta nu poate fi evitat la infinit. Cu ajutorul unchiului Yoon Jeong Woo, Hae Joo afla lucruri importante, iar intr-una din zile il vede pe cel care a incercat s-o rapeasca si s-o vanda pentru bani in copilarie. Si astfel, un adevar e la un pas de a fi deslusit: detinutul marturiseste ceea ce i-a spus deja fostului procuror Park, si astfel Hae Joo realizeaza ca tatal lui Chang Hee e in spatele nefericitului incident ce i-a marcat copilaria. Pus in fata intrebarii neasteptate, Park Gi Cheol continua sa se complaca in minciuna si inventeaza aceeasi poveste increedibila cum ca a facut-o pentru a o desparti de fiul ei, care pe atunci trebuia sa invete, nu sa fie distras de o pustoaica. Replica plina de intelepciune a lui Hae Joo, care descopera din nou uratenia lumii in care trebuie sa-si duca zilele e coplesitoare: “Omul trebuie sa aiba constiinta”.
Kang San a ajuns si el in impas, indiciul dat de presedintele Jang Hyeon – un nume japonez, Akiyama, neducandu-l decat intr-o fundatura, incetinandu-i cautarile si taindu-i elanul. Totusi, Bong Hee pleaca in Japonia in interes de serviciu si e rugata de Kang San sa afle tot ce poate despre numitul Akiyama. Iubitul neoficializat al lui Bong Hee, procurorul Yoon, nu se impaca cu infrangerea in fata lui Jang Do Hyeon si continua cercetarile in privinta fondurilor dilapidate de Il Moon, lucru care ii va aduce noi batai de cap lui Jang Do Hyeon. Insa cheia acestui episod sta intr-unul din personajele secundare, Sang Tae, care cu putin timp in urma auzise o discutie intamplatoare dintre mama lui si Hae Joo, in care subiectul discutiei era nimeni alta decat… mama biologica a lui Hae Joo. Ce va face natangul de Sang Tae cu acest lucru pretios pe care l-a aflat tragand cu urechea ca un las ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>