Chang Hee a deschis Cutia Pandorei atacandu-l impreuna cu procurorul Yoon pe Do Hyeon, iar acum trebuie sa plateasca pentru cutezanta sa. Santajat de Do Hyeon si afland de faptele oribile ale tatalui sau din trecut, Chang Hee decide sa-si dea demisia din Procuratura si, mai mult, sa se desparta de Hae Joo. Fara a-i spune adevaratele motive si invocand din nou falsul motiv al opozitiei tatalui sau, Chang Hee ii da dreptate lui Hae Joo legat de respectful si dragostea pe care ar trebui sa i-o poarte tatalui sau. Insa in sufletul sau stie prea bine motivul real al despartirii. Amandoi tinerii trec prin momente dificile, pline de tensiune si nervi, caci destinul i-a despartit dupa atatia ani.
Intre timp, Il Moon primeste raportul in privinta analizei AND comandate, si afla stupefiat un lucru ascuns bine in familie de capul acesteia, anume ca Hae Joo e de fapt in proportie de aproape 100% fiica mamei sale vitrege. Bulversat si aproape sa fie surprins de Kang San, acesta incearca sa inteleaga ce se ascunde in spatele adevarului aflat. Mai intai o ataca pe Hae Joo, iar mai apoi, intorcandu-se mai devreme acasa, o ataca pe mama vitrega, reprosandu-i teatrul ieftin pe care il joaca tot timpul si faptul ca urmareste, chipurile, sa puna mana pe averea tatalui sau. Doar ca Bong Hee aude din intamplare discutia si ii aplica o corectie la propriu lui Il Moon. Oare lucrurile vor ramane astfel ? Cert e ca Jang Do Hyeon ii face o vizita procurorului Yoon… Scopul ? Il vom afla.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>