In sfarsit In Wu isi poate privi in fata adevarata sora. O priveste cu caldura si-i povesteste, la cererea ei, ce copil nesuferit dar afectuos a fost. Astfel se creeaza un moment unic, de apropiere intre cei doi frati. Fratele ii multumeste cu afectiune surorii lui pentru ca traieste. In drumul spre casa, Jun Yeong observa cu parere de rau ca “umbra” ei nu o mai asteapta pe banca, aspect care nu-i scapa lui Jae Ha care tocmai venise sa-i aduca un cadou. Bomboane de ciocolata, la fel ca in copilarie, cand era suparata. Dar tanara ii cere sa o ignore, asa ca Jae Ha ii promite ca dupa ce va fi reprimita de drept in familia ei, va pleca, daca nici atunci nu-l va mai vrea. Dupa un cosmar in care ii apar scene din nefasta croaziera, Seong Do Hee se trezeste, memoria ii revine, dar nu are putere sa-si strige adevarata fiica pe nume; sufletul ei este ravasit, sufera ingrozitor. Kim Do Yoon, pus in garda de Jae Ha, isi ia mama pe sus si o duce la ramasitele fratelui lui geaman si-i cere sa-l salute si sa-i ceara iertare pentru ca nu a fost niciodata la el, apoi ii reproseaza ca a murit din cauza ei. Dar, spre dezamagirea lui, mama speriata, ravasita, cu lacrimi in ochi sustine ca nu a gresit cu nimic, isi reaminteste competitia din urma cu 22 de ani si, aproape in pragul nebuniei, sustine cu tarie ca Seong Do Hee i-a ucis fratele. Do Yoon nu-si poate ierta mama si o santajeaza ca va dezvalui lumii cum i-a omorat fratele, daca va publica articolul defaimator la adresa Marelui Bucatar Sef.
In timp ce alerga in parc, Jun Yeong il intalneste pe Do Yoon, care insa nu-i da atentie. Fata insista, isi cere iertare pentru comportamentul anterior si-i marturiseste ca s-a intalnit cu Presedinta Baek Seol. Do Yoon o linisteste ca articolul nu va fi publicat, iar aceasta ii multumeste cu bucurie si-i marturiseste ca are incredere in el. Are incredere in el… aceste cuvinte l-au facut fericit pe Do Yoon. Dar oare Presedinta Baek Seol Hee s-a lasat intimidata de santajul fiului ei ?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>