Ha In Ju, privind poza din medalion a realizat inaintea tuturor ca Jun Yeong este adevarata In Ju. Pentru ca este somata de Jun Yeong sa-i raspunda la intrebarea “de ce mi-ai facut asta?” recunoaste cu trufie si sarcasm ca ea a ruinat prezentarea. Se adreseaza Jun Yeong-ei cu aroganta si lipsa de consideratie ca fata de un om cu rangul cel mai de jos “Cine naiba esti tu?”. Vazandu-i ura si aroganta, Jun Yeong se simte despovarata de ingrijorarea pe care o simtea pentru In Ju. Ba mai mult, ii promite ca se va intoarce la Arirang si-i arunca in fata concluzia ca nu este pregatita sa fie succesoarea Arirangului daca a fost in stare sa foloseasca mancarea pentru a pune in pericol viata unui om si existenta restaurantului. Maestra , ingrijorata , ii cheama la ea pe Jun Yeong si pe Jae Ha si ii cere celui din urma ca atata timp cat tanara se afla la Sanarae sa aiba grija de ea ca de… o sora. Insa tanarul se opune cu vehementa tertipului bunicii. Bunica are de fapt un vis egoist. Ea vrea sa vada reanviind gloria de altadata a Arirang-ului prin Jun Yeong, dar Jae Ha nu are de gand sa renunte la iubirea lui pentru ambitia bunicii.
Doctorul Ha se simte bine in compania fiicei pacientului sau, iar cand afla ca Jun Yeong nu este fiica lui naturala, amintiri din trecut navalesc peste el cu putere. Cert este ca In Ju-ei nu-i scapa framantarile doctorului. Ea simte ca pozitia sa se clatina si doreste cu disperare sa-si pastreze locul in familie si la Arirang. Asa ca atunci cand presedinta Baek Seol o starneste sa concureze cu Jun Yeong, ea isi implora mama sa o lase sa participe la competitia meniurilor pentru aeronavele internationale si-i promite ca va invinge folosind doar mancarea. Asa sa fie oare…?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>