In Ju este capabila de absolut orice pentru a o inlatura pe Go Jun Yeong din calea ei. Nu conteaza ca pune in pericol viata unui om, nu conteaza insasi existenta Arirang-ului, fara de care titlul pe care si-l doreste ea cu atata ardoare nu ar mai avea sens. Numai ca de data asta a avut succes. Evenimentul s-a incheiat in triumf pentru ea, alaturi de oaspetii straini. Star Chef recunoaste pe bucatarul Ha In Ju si restaurantul Arirang ca fiind mandrii nationale ale Coreei, tanara jubileaza. Choi Jae Ha, realizand care este adevaratul vinovat de cele intamplate sare in ajutorul Jun Yeong-ei tocmai cand In Ju o intimida si ii reprosa ca din cauza ei, pentru prima data in 100 de ani, restaurantul va fi inchis. Tanarul nu mai suporta si o intreaba direct de ce a facut asta,nu iubeste Arirang-ul, nu s-a gandit la consecinte? Surprinsa, In Ju nu neaga, chiar recunoate ca nu poate accepta ca Jun Yeong este mai buna decat ea. Jae Ha profita de ocazie si-i spune fara menajamente ca nu vrea sa se mai pacaleasca, el vrea sa fie alaturi de Jun Yeong si ii anunta despartirea de ea. Pentru ca Haemil a actionat in judecata restaurantul Arirang, indata incep sa apara si problemele, rezervarile sunt anulate, mancarea este returnata la bucatarie de catre clienti, totul este in haos…Jun Yeong pleaca de la Arirang la cererea Maestrei. Si culmea, tocmai la plecare, Marele Bucatar Sef, la scuzele pe care i le prezinta, fata ea reactioneaza intr-un mod cu totul nesteptat, semn ca o apreciaza, spre lauda ei.
Jun Yeong este perseverenta, asteapta in fata hotelului ocazia de a se vedea cu Haemil. Acesta, la randul lui ii cere impresarei sa anuleze procesul cu Arirang . Femeia, se pare putin geloasa pe Jun Yeong, este de acord cu o conditie. Sa accepte un alt job pentru care deja a primit un avans generos. Renumitul bucatar accepta cand aude ca este vorba de Sanarae, dar cu conditia ca presedinta Baek Seol sa vina personal la el… Presedinta accepta si se prezinta curioasa sa vada in sfarsit chipul lui Haemil…Dar il va vedea oare….?

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>