Salman Khan, supervedeta bollywoodiana, este un mare fan al masinilor de viteza, bicicletelor si… autoricşelor. Si-a demonstrat aceasta pasiune pentru autoricşa (un fel de ricşe motorizate) vinerea trecuta, cand in jurul orei 1:15 noaptea a fost zarit, ametit de consumul de alcool, intr-o autoricşa care il conducea acasa. Prietena lui, Katrina Kaif, il insotea de la distanta in aceasta escapada nocturna.

Un martor ocular afirma: “Salman se plimba de mana cu Katrina, undeva in jurul miezului noptii. S-au asezat la o masa intr-un separeu privat din restaurant. Salman a comandat vodca si a dat pe gat 5 sau 6 pahare. Katrina nu a baut; doar a luat masa. Au fost zariti vorbind unul cu altul si pareau fericiti unul in compania celuilalt”. Dupa ce au terminat de mancat, Salman s-a asezat pe locul soferului in autoricşa, in timp ce prietena lui l-a urmat in “masina”, cu soferul autoricşei stand langa ea. Acelasi martor a mai adaugat: “Parea versat in controlarea autoricşei !”.

E greu sa fii vedeta… pana si in India.

 

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

 

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>