Agentia de manageriat a actritei japoneze Keiko Saito (de 47 de ani) a anuntat ca aceasta a divortat inca din luna mai a anului 2008, punand capat unei casnicii de 11 ani cu un om de afaceri (Hiroshi Shimoto, de 59 de ani). Saito s-a casatorit in 1997, dupa divortul sotului acestuia de sotia lui anterioara. Casatoria a survenit in urma unei relatii secrete pe care cei doi o aveau de mai multi ani. In acelasi an 1997, Saito a nascut o fiica. Dupa spusele actritei, n-a existat un singur motiv pentru divort, insa au existat diferente in modul fiecaruia de a vedea lucrurile in cadrul cuplului. In orice caz, aceasta a accentuat faptul ca separarea a fost una amicala, surse afirmand ca niciuna din parti nu a cerut compensatii financiare celeilalte. Totodata, Saito a primit si custodia fiicei sale.

Keiko Saito, care a jucat in mai multe seriale de televiziune, din 1986 pana in 2005, a mai adaugat: „In ultimele 8 luni, sotul meu si cu mine am avut un respect reciproc unul fata de altul, iar familia a capatat un nou contur„, referindu-se la custodia fiicei lor de 8 ani. „Sper sa intorc inca o pagina si sa am un nou inceput in 2009.”

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>