Farmecul actritei japoneze Ryoko Hirosue in urma prestatiei din „Okuribito” (Departures) i-a refacut popularitatea. Cunoscuta publicului din Occident in special pentru rolul din filmul lui Luc Besson, „Wasabi”, actrita de 28 de ani este si un cunoscut star al muzicii pop japoneze. In noul ei film, „Goemon”, Hirosue isi va forta limitele si va avea un rol „fierbinte” care va atrage fara indoiala privirile barbatilor. Iesind in evidenta ca stereotipul fetitei dragute japoneze (kawaii), Hirosue afiseaza, cu noul ei film si o noua imagine, de femeie matura.

In ianuarie 2004, actrita s-a casatorit cu Takahiro Okazawa, 3 luni mai tarziu dand nastere unui baiat. In martie 2008, cei doi au divortat. Diverse surse dezvaluie faptul ca Hirosue, „singura din nou”, se intalneste, in prezent, cu un barbat „bine-facut” cu care a lucrat la o drama tv anterioara. Relatia avanseaza repede, iar cuplul a fost vazut in mai multe randuri plimbandu-se linistit prin parcuri, tinandu-se de mana. Zvonurile chiar sustin ca Hirosue s-ar putea chiar recasatori in 2009.

Hirosue e cel mai bine cunoscuta pentru rolul ei de adolescenta efervescenta din serialul „Beach Boys”, care i-a adus si premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Casatoria ei si, mai apoi, nasterea unui baiat, in 2004, au incetinit ritmul colaborarilor in viata profesionala. De la revenirea ei din 2006, s-a remarcat in rolurile in care a fost distribuita, insa nu a reusit sad ea din nou lovitura decat in 2008, prin rolul din „Departures”, filmul propus de Japonia pentru Oscarurile din 2009.
Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>