In timpul unui recent interviu acordat publicatiei coreene “Dong-A Ilbo”, Jun Ji Hyun (cunoscuta pe plan international cu numele Gianna Jun), vedeta viitorului film “The Thieves”, a declarat: “Eram orbita de rezultatul de la box-office chiar dinainte sa incep filamrile la acest film. Mi-e sete si foame ca filmul meu sa devina o lovitura de box-office. Am vrut sa joc intr-un film de box-office , care sa fie adorat de audienta. Cand am citit scenariul lui “The Thieves” pentru prima oara, instinctiv m-am gandit: “Acesta e !’”. Actrita a continuat: “Acest film e regizat de Choi Dong Hoon. Am incredere in el, din moment ce daja are la activ The Taoist Wizzard si The War of Flower, asa ca am dorit sa ma alatur distributiei.” Legat de personajul ei, Anycall, o hoata sexy si o acrobata experta, obisnuita sa injure des, Jun Ji Hyun a spus: “Anycall nu are limite. Mi-a placut cu adevarat rolul. Ea e tare. Lasa lucrurile sa mearga in voia lor, nu vrea sa controleze nimic. Imi place personalitatea ei.” In film exista o scena in care Jun Ji Hyun trebuie sa mearga pe o sarma, la inaltime. Actrita a ramas incantata de scena: “Desigur, a fost greu, dar totodata interesant. Scena caderii de la etajul 5 a fost cea mai memorabila.” Intrebata de eventuale rani din timpul filmarilor, frumoasa actrita (fost top-model) a spus: “Nu e mare lucru. Cand actritele fac scene de actiune, o mica rana sau ca aici sau acolo mai vezi o vanataie albastra sau neagra e ceva natural”.

“The Thieves” spune povestea unui grup de hot ice incearca sa fure un diamante de mari dimensiuni in Macao. Filmul va avea premiera pe 25 iulie 2012, filmarile la el (realizate in Hong Kong, Macao si Coreea) durand mai mult de 6 luni si incheindu-se in decembrie 2011. Din distributie fac parte pe langa Jun Ji Hyun si alte nume mari, precum Lee Jung-jae, Oh Dal-su, Kim Yun-seok sau Simon Yam. Mai mult ca sigur “The Thieves” va fi una din loviturile de box-office ale acestui an in Coreea, lansarea lui in plina perioada de concedii fiind ideala.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>