Lucrurile s-au clarificat, intr-o oarecare masura, si nu prea. Am aflat cine este Bon Won, omul din fruntea Mil Bon, insa acest lucru nu pare a lamuri multe alte evenimente petrecute pana acum. Umilul macelar Kariohn este chemat de Mu Hyul pe Stanca Jung Ryun din spatele Sungkyunkwan-ului, fara a banui ce urmeaza sa se petreaca. Aici, spre marea lui surpriza, in miez de noapte, il intalnste pe insusi Regele. Acesta il invita pe Kariohn sa aduca un omagiu locului, insa acesta nu pare a se simti prea bine. Poate si pentru ca Stanca Jung Ryun era locul in care tradatorul Jeong Do Jeon s-a sfatuit cu discipolii sai inainte sa fundeze Sungkyunkwan. Intalnirea a ramas in istorie ca actul de fondare al organizatiei secrete Mil Bon, si an de an discipolii Mil Bon se adunau in acel loc pentru a comemora fondatorul Mil Bon, pe Jeong Do Jeon cunoscut ca invatatorul Sam Bong. Kariohn este intr-o situatie destul de delicata, in special ca Regele ii reaminteste de misiunea ce i-a incredintat-o, ii da sah spunand ca Sam Bong i-ar fi inteles intentiile si, in plus, ii mai da o misiune: sa se pregateasca de o disectie. Una care va avea loc in miez de noapte, tocmai in… Palat !
Intre timp, lucrurile se complica in momentul in care Kang Chae Yun e cautat la divizia Kyum Sa de cineva misterios. Acesta pronunta doar un nume, “Ddol Bok”, care il face pe Chae Yun si pe prietenul sau sa tresara. Se dovedeste a fi un trimis tocmai din Nord, al maestrului Bang Ji, cu un mesaj clar. Va reusi acesta sa transmita mesajul in siguranta ? Si tot acum, Bon Won convoaca o adunare a tuturor membrilor Mil Bon, dar fara sa realizeze se pune singur intr-o situatie neplacuta: lumea ii cere sa arate Legamantul Mil Bon, in masura a-i da autoritate si legitimitate. Problema e ca Legamantul Mil Bon… fusese pierdut intr-o noapte intunecata intr-o padure plina de soldatii Regelui Bang Won, in care, intamplator, se afla si un pusti pe nume… Ddol Bok ! Cum se va descurca Bon Won ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>