Familia Choi pare sa fie in dificultate. Planurile combinate ale tatalui, afaceri si mariaj, nu sunt nici pe placul mamei traditionaliste, speriata de o nora prea independenta care n-are de gand sa-i poarte de grija baiatului, nici pe placul feciorului care nu mai vrea sa cedeze si ultimul lucru ce-i apartine – inima. Tot restul ii e controlat de vointa tatalui: dorinte, independenta, constiinta, valori morale. Tatal insa, nu poate accepta naruirea unei asemenea afaceri din cauza unei necunoscute fara nici o conexiune in lumea careia ei ii apartin. Se va lasa oare induplecata Soo-Yeon de statornicia simtirilor si nefericirea mostenitorului imperiului Choi?
Tae-Joon isi revine incet-incet, si nedumeririle sale capata raspuns; Sang-Gu nu mai poate pastra tacerea, macar convalescentul trebuie sa stie cui ii datoreaza viata. In-Ha, pentru vechii lui prieteni, isi arata apartenenta, inca, la acesta lume chiar daca starea lui de sanatate da semne de ingrijorare.
Cu victima atent supravegheata de prieteni si politie, Dae-Soo nu a mai avut sansa de a-si indeplini misiunea eliminarii pericolului si e pedepsit de seful sau, Sang-Du, degradat si trecut la munca mai putin banoasa. Singura compasiune ii e aratata de Jung-Ae, dispusa sa-i accepte perseverenta in locul altor calitati. Evident insa ca mandria lui de barbat nu poate accepta sa fie infrant. Si nici Presedintele Choi nu poate accepta riscul existentei unui martor, asa ca viata lui Tae-Joon ramane in pericol. Se va descurca oare Dae-Soo cu Sang-Du? Dar cu fantomele?
Cu afacerile personale partial aranjate, In-Ha, pardon, Jimmy Kim isi incepe cariera de important om de afaceri pe piata investitiilor imobiliare din Jeju. Insula pare acaparata de topografi cu ustensilele lor. La “usa” orfelinatului manastirii apar masuratorii terenurilor si proiectantii unei constructii care trezesc amintiri dureroase Soo-Yeon-ei.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>