Pe data de 4 iunie anul acesta, Park Yoochun, membru al formatiei JYJ si faimosul Yong Tae Yong din drama “Rooftop Prince” a acordat un interviu intr-un restaurant din Kangnam. Declaratia care i-a uimit pe cei prezenti a fost urmatoarea: “Ma incanta ideea de-a avea o sora. Mama mea si cu mine ne gandim serios sa adoptam o sora mai mica”.
La debutul interviului nu si-a putut ascunde entuziasmul in timp ce povestea despre Kim So Hyun, micuta actrita care a interpretat-o pe tanara Sena in drama “Rooftop Prince”. Yoochun a declarat: “E atat de draguta. Vreau o sora mai mica sau o fiica ca ea. Chiar iubesc fiicele.”
Fanii au fost curiosi sa afle cum au devenit cei doi atat de apropiati, desi nu au filmat nicio scena impreuna, avand doar numeroase convorbiri pe reteaua de socializare Twitter. Acesta a explicat : “Au fost numeroase ocaziile in care am impartit aceeasi sala de asteptare pe perioada filmarilor. In plus, So Hyun si cu mine am petrecut foarte mult timp impreuna; imi aducea de mancare, imi cerea sa facem poze impreuna. A fost foarte draguta.”
Yoochun a dezvaluit ca si in trecut se gandea constant sa adopte o surioara si a continuat :”Ori de cate ori mergeam in orfelinate sau in case de binefacere ca voluntary, ma durea sufletul cand vedeam copiii. Cateodata imi amintesc de perioada in care si eu am fost obligat sa stau departe de familia mea, retraiesc acele sentimente si ma gandesc ca acei copii trebuie sa treaca printr-o perioada mult mai grea ca aceea.Vreau sa daruiesc cuiva atata dragoste cat pot, din cauza asta ma gandesc, de doi ani, la o adoptie.”
Reporterul a declarat ca Yoochun dintr-odata si-a pierdut zambetul si-a devenit serios in momentul in care a fost intrebat care este motivul care l-a impiedicat s-o faca. Yoochun i-a replicat: “Simt ca celebritatea este o profesie in care nu ti-e permis sa oferi toata dragostea unei singure persoane.Am renuntat la decizia adoptiei pentru ca m-am gandit c-ar fi un act iresponsabil.”
Ulterior, dupa dezbaterea subiectului legat de casatorie, reporterul a scris: ”Se gandeste foarte mult la casatorie, si din cauza asta cred c-a declarat ca in cazul in care va avea o relatie o va face publica. Cu gandul casatoriei in minte, Yoochun vrea sa se intalneasca cu cineva in modul cel mai sincer. Nu are un plan concret pentru casatorie, dar fata lui s-a luminat imediat ce-a inceput sa povesteasca despre visurile sale legate de a avea o fiica.”
Yoochun a declarat: „Mereu visez la o familie fericita. Cand ma voi casatori, cu siguranta voi putea sa am o fetita ca si So Hyun. Cel putin, cred ca am 70% sanse sa am o fetita draguta. Daca e fetita mea, cu siguranta va fi draguta.” a continuat razand.

Articol realizat de Alinabv – asiacinefil.com

1 Comments

  1. Mi-a placut prestatia lui actoriceasca in acest film. are si un chip care s-a potrivit perfect cu rolul. MULTUMIM ASIACINEFIL!!!!!!!!!!!

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>