In-Ha si Jong-Ku castiga increderea patronului lor si ajung sa indeplineasca sarcini de mare raspundere si drept rasplata, la un pahar de tarie, Jeong Joon-Il le explica felul de afaceri al sefului lor- licitatii private (cititi ilegale) de obiecte de arta, de patrimoniu si de bijuterii, furate, vandute oamenilor bogati care si le doresc cu orice pret. Colierul Mariei Antoaneta, vase ale dinastiei Ming si alte valori prohibite comertului sunt valorificate cu profit urias de patron. Si iar destinul se joaca cu In-Ha. Singura fiica a patronului are nevoie de ajutor in traducerea unor materiale despre istoria Asiei. Ghiciti cine capata o slujba part-time pentru asta! Sigur, Min Soo-Yeon!
Prezenta la resedinta pentru indatoririle fata de fiica, Soo-Yeon ajunge sa faca traduceri pentru clientii japonezi ai tatalui si asa ajunge in sala de licitatii, supravegheata si de In-Ha. Timpul se opreste in loc… doar pentru doi oameni, timpul curge altfel… O usa inchisa desparte doua inimi ranite in aceasi masura… Sentinta o da Soo-Yeon… renuntare… Cu umbra In-Ha mereu pe urmele ei, Soo-Yeon e tare nelinistita dar, cu perspectiva unei eventuale declaratii din partea lui Jung-Won, disparitia umbrei e de neindurat.
Acasa, in indepartatul Seul, detectivul Tae-Joon, plin de remuscari, face in continuare cercetari proprii la cazul mortii cartoforului Han Myung-Jin, incercand sa-i disculpe pe In-Ha si Jong-Ku; doar pentru a-l salva pe el se dusesera sa incalce legea!
Concurenta dintre proprietarii de cazinouri de pe insula Jeju e in plina desfasurare. In perspectiva aprobarii licentelor pentru alte stabilimente, fondurile de investitii sunt necesare ambilor competitori, iar Jung-Won a respins propunerea pentru afaceri apolitice inaintata de Jin-Hee si a pornit la vanatoare de fonduri americane.
Pentru In-Ha totul devine iar dificil. A intalnit-o pe Soo-Yeon, a treia oara in viata, si iar ii pune siguranta in primejdie. Omul patronului stie tot, nu accepta plecarea sub nici un motiv, iar contra neascultatorilor, viata celor dragi poate deveni arma.

Prezentare realizata de iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>