Tot ajutorul celor doi Kim devine inutil. Jucatorii inselati de trucurile unchiului nu se lasa, iar Min isi pierde viata la cativa pasi de casa, fara a-si achita datoriile. Patania ajunge la urechile celor doi de la fetele proprietarei, care-s tare nemultumite ca cinematograful e inchis din cauza mortii operatorului. In-Ha incepe investigatiile, si-o afla pe Soo-Yeon in magazia “Ursilor-bruni”. Tehnicile bataii de strada ale baietilor si antrenamentele de “kendo” ale lui Jung-Won fac minuni, si fata e salvata, dar intaririle “Ursilor” apar pe neasteptate si Si-Bong, prins intre adversari si tren, va ramane infirm pentru toata viata.
Impetuozitatea periculoasa a lui In-Ha e cu greu stapanita de Jung-Won, dar baiatul are dreptate. Razbunarea trebuie planuita cu mintea limpede si lovitura trebuie data in puctul vital. Vor incedia depozitul-sediu si resursele bandei “Ursilor”; noaptea, dupa ce pleaca toti. Doar ca nu plecasera chiar toti. Asa se face ca, la incinerare, bietul cine-operator Min, in drumul spre ceruri, e insotit de creditorul sau, “marele urs” Yim Dae-Chi, prajit impreuna cu regatul sau.
Pentru crima comisa, relatiile si banii domnului Choi vor cumpara absolvirea fiului sau si condamnarea grea pentru prietenul neagreat de tata: 7 ani detentie pentru In-Ha. Cat despre Soo-Yeon, calugaritele vor avea grija cresterii si educarii fetei.
Dupa sase ani, In-Ha e respectat ca cel mai “titrat”dintre detinutii celulei sale si se pare ca va fi cel mai greu an, Soo-Yeon, zburdalnica si zapacita, ingrijeste copiii orfelinatului manastirii si trebuie sa aleaga daca se va calugari sau nu, iar magnatul Choi proiecteaza un nou “Las Veagas” pe insula Jeju pentru orgoliul sau si mostenitre pentru Jung-Won, care, in veritabilul Las Vegas, o vaneaza pe fica celui in fata caruia toata familia sa a fost umilita. (V-o amintiti pe Che-Rin, din Winter Sonata?)

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>