Dupa ce a petrecut ultima aniversare alaturi de cei dragi, Seo Yeon insotita de Ji Hyung se indrepta spre spital. Alaturi de cei doi, la venirea pe lume a copilului se afla matusa si Jae Min. Din pacate nasterea n-a imbunatatit cu absolut nimic starea pacientei Seo Yeon, cu fiecare zi ce trece starea ei depresiva agravandu-se. Ji Hyung hotaraste sa angajeze o asistenta pentru cea mica, insa numai dupa patru luni Seo Yeon o face sa plece pe motiv ca nu-i place sa fie criticata. Vechea Seo Yeon a plecat din acea casa, cea care traieste acum langa sotul si copilul ei, pe zi ce trece semanand tot mai mult cu “cochilia fara suflet” pe care o anticipase chiar ea.Pas cu pas se indeparteaza tot mai mult de Ji Hyung, iar casnicia lor devine stranie. Proaspat intoarsa din strainatate, Hyang Ki se intalneste cu fostul logodnic. Tonul cald si prietenesc fara urma de repros al acesteia il fac pe Ji Hyung sa se simta stanjenit.
Matusa lui Seo Yeon trebuie sa participe la o nunta in familie, asa ca intreaga responsabilitate pentru cele doua, mama si fiica, cade in grija proaspetei bunici. Aceasta incearca s-o faca pe Seo Yeon sa-si ia copilul in brate, insa frica de a nu-i face rau copilului o impiedica pe tanara mama sa faca acest lucru. O noua vizita-surpriza poate din nou schimba lucrurile pentru Seo Yeon. Cine poate fi de data asta ?

Prezentarea: Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>