Situatia se complica in final. Toate frustrarile, toata gelozia lui Dong Su pe succesul lui Park Mu Yeol ies la suprafata. El il loveste cu ura, dar ultima lovitura nu reuseste sa o mai dea, pentru ca intervine salvator Yu Eun Jae. Din pacate, Dong Su este un luptator puternic si o copleseste pe Eun Jae, fiind pe punctul de a o strangula. De data asta, reusind sa-si revina in simtiri, Mu Yeol o salveaza. Incredibil, Dong Su ia asupra lui toata vina, toate actele de hartuire ale lui Mu Yeol, omorarea pisicii, distrugerea tablourilor. In urma incidentului, Mu Yeol e atat de socat, incat intra intr-o stare de prostratie. Gagauta vine sa-l vada, dar menajera se opune, nu mai permite nimanui sa se apropie de obiectul adoratiei sale, iar fata renunta. Jeong Hui, o fata de toata isprava, o impulsioneaza pe Eun Jae sa intre peste el in casa, fiindca acesta are nevoie de sprijinul sau. Nu conteaza temerile ei, ci suferinta prin care Mu Yeol trece acum. Surprinzator, Mu Yeol e atat de onest, atat de curat sufleteste, iar prietenia lui pentru Dong Su e atat de sincera, incat nu accepta ideea ca cel mai bun prieten al lui ii doreste moartea. El rememoreaza tot ce a trait cu Dong Su si e convins ca nu acesta e hartuitorul si ca a avut un motiv temeinic sa-si asume vina.
Barmanul Seo Yun Yeok face si el pe detectivul. Intrigat de arestarea lui Dong Su si foarte curios, merge acasa la menajera, din nefericire pentru el. In curand, e dat disparut. Pana ce politia va descoperi adevarul, intra in actiune abilitatile robotelului impreuna cu memoria extraordinara a scriitoarei Dong A. Ea si-a amintit ca menajera a salvat-o intr-o seara, in apropierea casei lui Seo Yun Yeok , dar… de neinteles, femeia nu recunoaste.

Prezentarea: mialex55 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>