Dupa ce tatal lui Jin Jae este sacrificat de dragul ideii de pedepsire exemplara a unui rebel, in numele idealurilor absurde ale revolutiei socialiste, fiica acestuia ajunge intr-o stare deplorabila. Min Dong Ki incearca sa o salveze si primeste 10 zile la dispozitie pentru a smulge de la aceasta o condamnare publica a tatalui ei. In acest scop, o ia la el acasa, intr-un “mini-palat” luxos aflat in contradictie cu austeritatea doctrinei pe care o slujeste. Aici ii trateaza ranile, o spala, o imbraca in haine de lux, doar pentru a-i spune intr-un final ca urmeaza a-si trai restul vietii ca sotie a lui.

In tot acest timp, doctorul Suh afla de la agentul de la NIA faptul ca Lim Chul Woo a fost executat, si ca viata dragei lui Jin Jae e in pericol. Desi in plina campanie electorala, acesta fuge si intentioneaza sa treaca granita. Jin Jae se afla la doar 2 ore distanta de el, dar el nu poate face nimic pentru a o ajuta. Intr-un final renunta la ideea hazardata, dar creeaza noi probleme staffului sau de campanie in momentul in care dispare fara urma timp de cateva zile, desi urma a participa la o conferinta de presa. Este clar, doctorul trebuie sa-si clarifice propriile idei, sa se intrebe daca principiile in care crede isi au rostul in politica si, mai presus de toate, sa incerce sa raspunda la intrebarea “ce poate sa schimbe atitudinea celor ce considera Nordul ca principalul inamic al Coreei de Sud”. Solutia pare a fi vizitarea fiecarei familii indoliate in parte, fapt care ii aduce noi umilinte. Va reusi doctorul Suh sa gaseasca calea spre sufletul acestor oameni ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>