Suh Myung Joon revine in tara ca erou, iar Secretarul Park incearca sa-l convinga sa candideze la presedintie.Suh Myung Joon trece prin momente de cumpanire, cantarind prin intermediul amintirilor tentatia de a intra in cursa prezidentiala. Isi aminteste de una din discutiile cu Jin Jae pe tema mortii si a tabelului periodic al elementelor, gandindu-se la aceasta. Jin Jae, inchisa in celula ei, deseneaza pe pereti tabelul periodic, gandindu-se si ea la insemnatatea discutiei avuta cu ani in urma cu junele Suh Myung Joon. Soarta ei atarna de un fir de par, sangerosul Kim Duk Su dorind sa o vada moarta, alaturi de tatal si mama ei, dar si de maiorul Min Dong Ki. La mijloc e, de fapt, o veritabila lupta surda pentru influenta si control in sanul Comitetului Revolutionar, si insusi Liderul Suprem Jo Gook Chul se simte amenintat de intentiile colegului sau de partid. Cumva trebuie sa reactioneze.

Este clar, Suh Myung Joon este mai indragostit ca niciodata de Lim Jin Jae, si e dispus sa faca orice pentru a putea fi alaturi de aceasta, intr-o zi. Chiar daca nu mai stie nimic despre ea. Orbit de aceasta dorinta, doctorul accepta propunerea lui Park si se inscrie in cursa pentru prezidentiale, devenind membru al Partidului Pacii. Astfel porneste la drum cu mare élan si idealuri, scopul suprem fiind pacificarea peninsulei coreene si reluarea tratativelor in vederea realizarii unificarii. Stafful de campanie al Secretarului Park se reintregeste, insa intreaga atmosfera este plina de pessimism. De ce ? Cu totii realizeaza ca doctorul Suh trebuie serios cizelat pentru a avea sanse in campanie, iar prima schimbare ce trebuie sa aiba loc este de… look.

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>