Proaspat casatoriti si intorsi de curand din luna de miere, Ji Hyung si Seo Yeon incearca sa se bucure din plin de fiecare zi petrecuta impreuna, ca si cand ar fi ultima. Seo Yeon inca nu se poate obisnui cu gandul ca sunt lucruri pe care nu le mai poate face si tine ascunsa in suflet aceasta durere. Ji Hyung si Moon Kwon nu stiu ce sa mai faca pentru ca „pacienta” lor sa nu se simta stresata, urmarita si solicitata. Desi la inceput niciunul dintre ei n-a fost de acord cu pastrarea sarcinii si intreruperea tratamentului pentru Alzheimer, acum incearca sa-i ofere o alimentatie bogata si o grija exagerata care la inceput o incanta pe Seo Yeon, dar odata cu trecerea timpului, alaturi de micile „accidente” pe care le cauzeaza, ii creeaza o stare de confuzie si irascibilitate.
Pentru prima data de cand s-au casatorit, Seo Yeon o aduce in discutie pe Hyang Ki. Ji Hyung ii marturiseste ca din cand in cand se gandeste la fosta lui logodnica si spera din suflet ca va putea trece peste aceasta durere pe care i-a provocat-o. Hyang Ki se hotaraste sa plece pentru o perioada din tara si alege ca destinatie America. Aceasta hotarare il deprima si mai mult pe tatal ei, insa presedintelui No i se pregateste o noua surpriza.
Mama lui Ji Hyung incearca in continuare sa-si convinga sotul sa accepte casatoria fiului sau, propunandu-i s-o intalneasca pe proaspata nora. La seviciu, colegii lui Seo Yeon sunt tot mai ingrijorati de comportamentul ciudata al sefei lor iar de aici si pana la un nou „accident” mai e doar un pas.

Prezentarea: alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>