Park Mu Yeol e un jucator de baseball la echipa “Visatorii Rosii”. E vedeta echipei. Yu Eun Jae e o fata baietoasa ce cunoaste judo si care lucreaza la o agentie de garzi de corp. In timpul liber, e o infocata suportera, alaturi de tatal si fratele ei, a echipei de baseball “Pescarusii Albastri”. “Visatorii Rosii” ii suflase, dupa 20 de ani de asteptare, titlul de sub nas “Pescarusilor”, si asta a dat nastere unui sentiment de frustrare in randul fanilor acestora din urma.
Intr-o seara, vedeta Park Mu Yeol se duce la un club de karaoke pentru a avea o intalnire secreta cu o persoana de sex feminin, stiuta doar de el. Discretia este totala, caci presa de scandal sta la panda in orice clipa. Dar in aceeasi seara si in acelasi loc, Eun Jae si familia ei se distreaza intr-o camera alaturata. In momentul in care tatal ei, ametit de bautura, greseste camera si da peste misteriosul cuplu de porumbei, acesta il recunoaste pe “Drac” Mu Yeol. Era diavolul care furase titlul de campioni “Pescarusilor”… Urmeaza o altercatie in care Eun Jae isi demonstreaza talentul la judo… pe vedeta, care e trantit la pamant si filmat. A doua zi, intreaga scena apare pe internet, iar presa de scandal vuieste. Situatia este una delicate atat pentru agentul lui Mu Yeol cat si pentru Eun Jae, care ar fi fost beata si ar fi actionat pripit, aducand firma de garzi de copr in pragul falimentului daca acest scandal ajungea la ea. Cum vor evita cei doi rival ice nu se suporta scandalul ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>