Matusa lui Seo Yeon, in timp ce se plimba pe o strada la lasarea intunericului, se opreste la un mic magazin de cartier. La un moment dat o priveste lung pe cea care pare a fi proprietareasa, o femeie ce seamana flagrant cu… nepoata ei, Seo Yeon. Misterul se lamureste curand: persoana care se afla in fata ei, in carne si oase, este iresponsabila mama ce si-a abandonat copiii pentru un barbat care nici macar nu mai exista pe aceasta lume. La fel de iresponsabila ca in urma cu peste 2 decenii, aceasta ii marturiseste surorii ei mai in varsta faptul ca tot ce o intereseaza in aceasta viata e sentimentul egoist de a-si trai viata alaturi de un alt barbat. Desi constienta ca a gresit in trecut fata de copiii ei, aceasta nu e interesata sa stie ceva despre viata lor, despre ce au ajuns. Iar acest lucru nu poate decat sa o mahneasca pe matusa lui Seo Yeon.
Dar, desigur, nici Seo Yeon nu mai e dornica sa-si cunoasca mama, in momentul in care afla ca aceasta este sanatoasa, desi nu duce cea mai stralucita existenta. Seo Yeon isi duce in continuare existenta ca si cum nimic nu pare a se intampla. La serviciu, colegele ei sunt tot timpul cu ochii pe ea, atenta la fiecare gest, fiecare tacere a ei, si nu isi explica de ce uneori brusc sefa lor paraseste discutia in care oricum nu se implica, sau seara la karaoke unde se simtea stinghera. Si brusc, la un moment dat, Ji Hyung primeste un apel. La celalalt capat al firului – vocea disperata a lui Seo Yeon, care nu mai gaseste drumul spre casa. De ce l-a sunat tocmai pe Ji Hyung ?

Prezentarea: cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>