Persoana rationala si cu stapanire de sine, Jung-Jae are o scapare de sub control: la ceva mai multa bautura se declara decis sa-si apere femeia. Nu face impresie prea buna, iar Hae-won se sperie de-a dreptul. Niciodata oppa nu s-a purtat asa de urat. Oare ce-l framanta ? Provocarea aruncata in fata lui Min-Woo, la intrecere barbateasca prin alergare, e prima infrangere a omului de afaceri. Orgoliul e ranit, dar adversarul nu-i infumurat. Sugereaza doar ca uneori, cineva TREBUIE sa piarda. Si mai grav e ca a doua zi, oppa si Jung-Ah dispar fara sa anunte.
In lipsa logodnicului, Hae-won face ordine in hartii si gaseste agenda adusa de la spital, care dovedeste ca « mincinosul » Min-Woo a vizitat-o, si el este autorul moral al visului care-a ridicat-o din boala. Descoperirea merita orice risc, chiar si pe cel al unei plimbari cu barca… sparta. Iarasi intalnirea lor e marcata de APA. Si de alergare… libertarea aerului strabatand plamanii… Intre focul pasional al celor doua triunghiuri intrepatrunse, idila sfielnica dintre Dae-Poong si Jang-Mi trece doar ca un adaos molcom, la linistea dinaintea furtunii.
Si chiar furtuna urmeaza… Disperat de tacerea telefoanelor, Jung-Jae forteaza, in viteza, intoarcerea, la vreme de noapte, tocmai la timp pentru a surprinde momentul in care, cu ajutorul curajului din cutia de bere, Min-Woo si Hae-won sunt gata sa comita pacatul tradarii si sa implineasca voia inimii. In ultima clipa, sfiala invinge si Hae-won da inapoi, rezistand ispitei. Martor tacut, din umbra, Jung-Jae decide ca trebuie lamurita situatia, barbateste, si-l infrange pe Min-Woo cu propria-i arma. Si inca intr-un mod sadic: Min-Woo trebuie sa-si infranga pornirile, cu ispita in fata ochilor. Fata de Hae-won, Jung-Jae e mai ingaduitor si mustrarea are aer criptat si parintesc.
Cu avanpremierea spectacolului inaugural, Jung-Ah cere incuviintarea muncii bine facute si propune momentul de destindere atat de necesar tuturor. Firea ei vesela si deschisa nu vede stanjeneala care pluteste in micul grup.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>