Ingrijorate de rectia neasteptat de dura a lui Min-Woo declansata de pierderea colierului fidelitatii, fetele reactioeaza prompt dar diferit: Jung-Ah cauta sa cumpere altul, identic, in timp ce Hae-Won, il cauta cu disperare pe cel original, uitand complet de cina cu Jung-Jae. E prima oara cand Jung-Jae ii reproseaza ceva, destul de delicat, de altfel, logodnicei sale. Discutiile despre logodna nu-si au rostul.E deja un fapt stabilit. Jung-Jae e ferm si decis, se intinde chiar dupa un sarut dar ii este refuzat cu uimire si jena. Razbunarea logodnicului e aparent nevinovata: prezentarea salii de ceremonii, care va adaposti evenimentul vietii lui-petrecerea de logodna. Min-Woo afla despre eveniment, chiar inaintea fericitei viitoare mirese care e foarte nemuntumita sa afle ultima.
Petrecerea de logodna nu pare a fi intr-un ceas bun. Prea multe persoane sunt triste din cauze diferite, dar cu legatura intre ele. Tristetea lui Min-Woo desclesteaza gurita prea sloboda a lui Jung-Ah ce-si marturiseste singura pacatul aruncarii colierului.
Oare de ce staruie Hae-Won sa caute noaptea, in iarba terenului colierul disparut, chiar in preajma logodnei ? Poate fiindca Min-Woo a declarat ca nu va putea lasa sa plece persoana care-l gaseste ? Oare a vrut colierul sa fie gasit ? Se pare ca Un-Hae este multumita cu gasitorul colierului caci acesta nu se mai lasa dus de la gatul Hae-Won-ei.
Pana si Jang-Mi a observat ceva nelalocul lui in purtarea fetei si-i da sfaturi confortabile. Oamenii isi au caile lor, care tin de ratiune si de datorie. Inima insa e dezlegata de conveniente si oricare ar fi deciziile rationale, ea isi are caile ei…lasand trupul sa se franga inainte de a se frange sufletul…
Starea Hae-Won-ei ii ingrijoareaza pe toti, si-si fac reprosuri pentru c-au solicitat-o prea mult cu munca si ceremonia logodnei. Jung-Jae nu se dezlipeste de patul bolnavei dacat o clipa, destul cat sa-l vada din departare pe Min-Woo strecurandu-se sfios in salonul fetei. A doua zi, miracol ! Totul revine la normal dar nimeni in afara lui Jung-Jae nu stie care-a fost medicamentul pretios.

Prezentarea: iulianatotu – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>