Ultimul dans cu Oppa este edificator pentru ambii frati. Hana afla cine e adevaratul „Yuki”, iar Yoon Suh, prin dezvaluirea facuta, simte ca i se ia de pe suflet o povara. Cand Politia patrunde in sala, Oppa doreste sa se predea, dar Senior Ryu il opreste la timp. El il roaga pe „rivalul” sau sa faca acest lucru dupa ce se casatoreste cu Hana. La nunta sa, mireasa are un oaspete surpriza, care ii da binecuvantarea: Yoon Suh. In momentele cheie din viata sa, Oppa n-a lipsit.
Nu doar Hana il astepta nerabdatoare pe Yoon Suh, ci si asasinii aflati la panda si trimisi de seful mafiot al lui Yuki. De data aceasta, planul lor trebuie indeplinit fara greseala.
La aeroport, Maya asteapta avionul spre Coreea. Gandurile sale zboara la Yuki. Stirile difuzate „la cald” o determina sa renunte la planul sau si sa se intoarca alaturi de Yuri. Cuprinsa de emotie si de vinovatie, Maya face o marturisire care-i va soca pe toti cei prezenti.
Viata ii pune din nou la incercare pe cei doi, Yoon Suh si Hana. Va reusi in final Yoon Suh sa-si respecte promisiunea facuta Hanei ?

Prezentarea: Claudia/Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>