Atacul lui Kim Yu Shin apura cetatii Sogdeok surprinde intreaga Curte Regala a Baekje. Moartea a 5.000 de soldati si ranirea generalului Ui Jik il fac pe Regele Ui Ja sa ia o hotarare surprinzatoare.: Ministrul Comunicarii Edictelor si cel al Finantelor pleaca in cautarea generalului Gye Baek. Alungat cu12 ani in urma din capitala Sa Bi, Gye Baek alaturi de ceilalti subordonati isi duce traiul linistit intr-un sat de munte, cultivand pamantul. Revederea cu cei doi frati de cruce si dorita regelui de a-l avea alaturi din nou la Curtea Regala nu-l conving pe Gye Baek sa-si paraseasca noua casa. Surprins de atitudinea generalului sau, Ui Ja se intreaba ce inseamna Gye Baek pentru el: “Atunci… ce e Gye Baek pentru mine ? E intunericul care-mi permite sa stralucesc, sau eu sunt lumina care permite intunericului sa iasa in evidenta ?”
Regina Mok este inca preocupata sa definitiveze incoronarea Printului Hyo ca Print Mostenitor, avand in vedere ca deja Kim Chun Chu a ajuns rege al Sillei. O noua alianta e pe cale se se incheie si in urma acesteia un nou atac impotriva Sillei e pe cale sa inceapa. Cum se vor schimba lucurile la Curtea Regala si care va fi soarta regatului Baekje o data cu aparitia Generalului Gye Baek dupa 12 ani ?

Prezentarea: Alinabv – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>