Intuind pericolul pe care il reprezenta Shimada si dorind s-o protejeze pe Hana, Oppa hotaraste s-o incredinteze rivalului sau, Senior Ryu. Deranjata de relatia stransa dintre Yuki si verisoara sa, Maya o determina pe Hana sa paraseasca locuinta rudelor ei. Neavand unde sa se adaposteasca si fiind dezamagita de decizia lui Oppa de a o parasi, Hanei nu-i ramane decat sa savureze un castron plin cu ramen, mancarea preferata a fratelui ei. Dar, pe neasteptate si de nicaieri, rasare Oppa, facand-o pe biata Hana sa se simta si mai confuza. In stilu-i caracteristic, plin de surprize, el ii pune la dispozitie o resedinta unde aceasta poate locui.
Rautatile Mayei nu inceteaza odata cu plecarea Hanei din casa. La club, ea o bruscheaza in fata tuturor, pe motiv ca intarzie. Cel care o salveaza din mainile geloasei Maya este tot Oppa. Incercand sa-i castige dragostea, aceasta o „elibereaza” pe verisoara sa de indatoririle pe care le avea conform contractului incheiat, solicitand, in schimb, dragostea lui Yuki. Cersind atentie din partea acestuia, Maya este surprinsa intr-o postura indecenta de catre iubitul ei cel varstnic, seful lui Yoon Suh. Intelegand ca pricina rautatilor este patroana acelui bordel, seful ii aminteste subordonatului sau pericolul pe care-l reprezinta Shimada.
Ziua majoratului soseste si Hana este prezentata parintilor lui Senior Ryu drept viitoarea sotie a acestuia. Din pacate, planurile privind casatoria sunt distruse tot de Maya, aceasta dezvaluind relatia Hanei cu alt barbat. Cu toate interventiile lui Oppa de a „repara” raul produs, viitorii socri sunt reticenti, iar Senior Ryu afla un adevar crud: Hana inca este inamorata de „fratele” ei.
Ranirea lui Yoon Suh de catre Shimada are ca rezultat apropierea si mai mare a indragostitilor. In sfarsit, cei doi, Hana si Oppa, pot sa-si traiasca iubirea nestingheriti…

Prezentarea: Claudia – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>