O veste de ultima ora anuntata de revista „Three Weekly” din Hong Kong, dupa cum relateaza sina.com, sustine ca vedeta Andy Lau se va casatori anul viitor cu Carol Zhu Liqian pe o insula malaieziana. Andy, pe scena si pe ecrane de peste 30 de ani, si-a intemeiat o cariera solida in domeniul show-biz-ului din Hong Kong, devenind unul din cei mai cunoscuti actori si cantareti ai Asiei. Este cunoscuta adversitatea starului fata de ideea de a vorbi despre propria lui viata, in ciuda zvonurilor continue lansate de presa iscoditoare. Dar primele suspiciuni au fost alungate luna trecuta, cand Andy Lau a vorbit intr-un concert tinut in Taipei despre viata sa personala. Acesta a intrebat spectatorii daca un idol ar trebui sa aiba o prietena si sa se insoare. Acesta a pus intrebarea pentru a avea o masura a reactiei publicului fata de o posibila casatorie a acestuia cu Carol Zhu. Unele surse sustin ca Andy ar fi vorbit deja cu Tony Leung si Carina Lau, un alt cuplu celebru, care s-au casatorit in Bhutan in acest an, pentru a alege o locatie cat mai retrasa si romantica, ca o insula, pentru nunta.

Ultimele zvonuri despre Andy Lau si Carol Zhu Liqian sustin ca cei doi au o relatie de mai bine de 20 de ani si ca ar exista cel putin un copil in urma acesteia. Timpul va scoate la iveala adevarul.

Articol realizat de cris999 © www.asiacinefilcom

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>