Despre fosta regina a frumusetii (Miss Asia 1990) si actrita din Hong Kong Elaine Ng se zvoneste ca ar fi primit o pensie alimentara in valoarea de 5 milioane de dolari si o suma lunara de 17.000 dolari in urma cu 12 ani dupa ce a dat nastere fiicei superstarului filmelor cu arte martiale, Jackie Chan, Etta Ng (Xiao Long Nu). Conditia ca aceasta sa primeasca banii se spune ca ar fi fost ca ea si fiica ei sa nu paraseasca Shanghai-ul, la cerinta expresa a lui Chan. In ciuda acestui zvon, superstarul neaga faptul ca ar fi platit vreodata actritei amintitele sume de bani. Mai tarziu, Elaine si-a vandut toate proprietatile din Shanghai si s-a mutat in Hong Kong, din cauza problemei educatiei fiicei sale. Pentru a se descurca, aceasta a acceptat o slujba de gazda a unei emisiuni in schimbul sumei de 1.000 de dolari pe emisiune. Dar si asa, actrita s-a descurcat foarte greu datorita cheltuielilor ridicate, ce au inclus si costurile scolarizarii fiicei sale si ale luxoasei locuintei. Recent, actrita a declarat ca ar fi dat 17.000 dolari fostei prietene a unchiului ei, pentru a-i investi in niste cursuri de descoperiri de talente in randul copiilor, insa fata s-a facut nevazuta cu banii.

Elaine a declarat pe blogul ei: “Ajutor, sunt devastata !”, asta si dupa ce show-ul ei a fost anulat in urma cu cateva luni. In disperare de cauza, actrita a semnat cu postul TVB din Hong Kong, chiar daca asta a insemnat o injumatatire a onorariului. Intervievata de reporteri, aceasta a recunoscut ca a fost pacalita si ca avea nevoie disperata de bani. Rautaciosi, reporterii ar fi facut aluzie la zvonurile din urma cu 12 ani, intreband-o daca cumva Jackie Chan a incetat sa-i mai dea bani. “N-am spus niciodata ca mi-ar fi dat bani”, a raspuns actrita. In urma cu cateva zile, cand fiul lui Jackie Chan, Jaycee Chan, a fost intrebat daca ar dori sa o ajute pe Elaine si pe fiica ei sa depaseasca momentele dificile, acesta a raspuns: “Nu vreau ca mama mea sa fie nefericita. Nu pastrez legatura cu ele”.

Elaine Ng (39 ani) a parasit industria show-biz-ului in 1999, cand a dat nastere fiicei lui Jackie Chan, in prezent de 12 ani. In octombrie 1999, aceasta a recunoscut ca e insarcinata in urma unei relatii secrete cu Jackie Chan, lucru confiormat la presiunea presei si de superstar. Acesta a folosit clasica scuza ca a comis o greseala “pe care orice barbat ar face-o”. Despre relatia lor, din declaratiile prietenilor, se spune ca ar fi fost dragoste la prima vedere. In ultima instanta, Elaine a devenit confidenta lui Jackie, iar apoi a ramas insarcinata cu copilul acestuia. Datorita presiunii mass-media internationale, intr-un final Elaine nu a avut de ales decat sa-si creasca fiica singura, pentru a nu distruge cariera lui Jackie. Intr-o conferinta de presa, Jackie Chan ar fi spus ca si-a pregatit testamentul. Conform acestuia, jumatate din bunurile dobandite in decursul vietii urmeaza a ajunge sub forma de donatii organizatiilor caritabile, in timp ce restul urmeaza a reveni sotiei sale Joan Lin, si fiului sau Jaycee Chan. Confidenta Elaine Ng si fiica acesteia, Xiao Long Nu, nu au fost mentionate in testamentul superstarului.

Articol realizat de cris999 – asiacinefil.com

0 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>