Jeon Ji-hyeon
Jeon Ji-hyeon

Importanta revista coreeana de film „Movieweek” a facut un sondaj in randul cititorilor pentru a afla care sunt primii actori coreeni cei mai populari ai tuturor timpurilor. La categoria cea mai populara actrita, in fruntea listei s-a aflat Jeon Ji-hyeon cu rolul din „My Sassy Girl”, cu 21% din voturi. Pe pozitia secunda s-a situat Im Soo-jeong, din „I’m a Cyborg, but that’s ok”(19%), iar pe ultima treapta a podiumului a urcat Lee Young-ae din „Simpathy for Lady Vengeance”, cu 13% din voturi.

La categoria cel mai popular actor, topul este dominat de Seol Kyeong-gu, pentru interpretarea din trilogia „Public Enemy”, cu 25% din preferinte. Acesta a fost urmat in topul popularitatii „all time”, conform sondajului amintitei reviste, de Choi Min-sik (20%) pentru rolul din „Old Boy”, si de Song Kang-ho, cu 11% din voturi, pentru rolul din „Memories of Murder”.

In top au mai fost votati actori din filme cunoscute, precum: Sin Ha-gyoon (Save the green planet), Im Won-hee (Dachimawa Lee), Kim Jeong-eun (Marrying the Mafia) sau Lee Joon-ki (The King and the Clown).

Articol realizat de Alin © www.asiacinefil.com

3 Comments

Post your comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>